Varsinais-Suomen Kokoomus saavuttanut täyden ehdokaslistan aluevaaleihin

Kokoomuksen listalla on nyt täydet 83 ehdokasta Varsinais-Suomessa. Listalla korostuu ehdokkaiden sote-tuntemus ja alueellisuus.

 

Varsinais-Suomen Kokoomuksen piirihallitus nimesi eilisessä kokouksessaan kaksi uutta ehdokasta listalleen. Ehdokkaaksi nimettiin Niina Hemming, sosiaalipäällikkö, VTM, Turusta sekä Anu Vuollo, sairaanhoitaja, opiskelija, Turusta.

 

Kokoomus on onnistunut Varsinais-Suomen vaalipiirissä saamaan kattavan ehdokaslistan.

 

”Olen erittäin tyytyväinen ehdokasasetteluumme. Listamme on monipuolinen ja alueellisesti kattava: ehdokkaina on paljon sote- ja pelastusalan osaajia, järjestötoimijoita, yrittäjiä ja muiden alojen osaajia ympäri Varsinais-Suomea”, kommentoi Varsinais-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari.

”Kokoomuksen ehdokkaille ei ole merkitystä mikä taho palvelut järjestää, kunhan ne tuotetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.” kommentoi Varsinais-Suomen Kokoomuksen poliittinen suunnittelija Tuulia Merivuori-Marisa.

 

Lisätietoja:

 

Juha Rantasaari

Toiminnanjohtaja

Varsinais-Suomen Kokoomus ry

040 514 0894

 

Tuulia Merivuori-Marisa

poliittinen suunnittelija

Varsinais-Suomen Kokoomus ry

050 323 4571

Kategoriat: Uutiset