100-vuotisjuhlat siirretään, historiikki julkaistaan virtuaalisesti

Hyvät kokoomuslaiset, 100-vuotisjuhliin ilmoittautuneet

Piirihallitus on päättänyt heikkenevän koronatilanteen vuoksi siirtää Varsinais-Suomen Kokoomuksen 100-vuotisjuhlat. Historiikki julkistetaan virtuaalisesti 11.12.2021 tervetuloa seuraaman sen julkaisua, asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Selkeästi pahentunut tautitilanne alueellamme jatkaa kiihtymistään, emmekä pysty takaamaan juhlan terveysturvallisuutta vallitsevissa oloissa. Koemme ainoaksi vastuulliseksi vaihtoehdoksi tällä hetkellä juhlien siirtämisen.

Haluamme kutsua teidät kaikki juhlaan ilmoittautuneet Varsinais-Suomen Kokoomuksen 101-vuotisjuhlaan eduskuntavaalien lähestyessä ensi keväänä 7.5.2022.

Satavuotias kansanliike Varsinais-Suomessa osoittaa vahvuutensa heikommassakin maailmantilanteessa, kääntäkäämme katseemme siis tulevaan. Me kokoomuslaiset, jos ketkä tiedämme, että vaikeuksista seuraa aina jotain positiivista ja voimaannuttavaa.

Terveyttä ja mukavaa joulun odotusta!

 

1.12.2021 Turussa

Ville Valkonen

Puheenjohtaja

Varsinais-Suomen Kokoomus ry

 

Juha Rantasaari

toiminnanjohtaja

Varsinais-Suomen Kokoomus ry

Kategoriat: Uutiset