Turkulaiset Kovalainen ja Tolvanen kokoomusnuorten liittohallitukseen

 

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous valitsi viikonloppuna vuosittaisessa liittokokouksessaan Seinäjoella turkulaiset Aino Kovalaisen ja Arvi Tolvasen kokoomusnuorten liittohallitukseen.

”Olen otettu saamastani luottamuksesta päästä tulevana vuonna vaikuttamaan Kokoomuksen Nuorten Liiton linjaan. Pyrkimyksenäni on myös vahvistaa nuorten edustusta puolueyhteisössä sekä tuomaan nuorten kantoja esille tulevan kesän puoluekokouksessa”, kommentoi Arvi Tolvanen, 26, valintaansa.

Tolvanen on toiminut Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana vuodesta 2020 alkaen. Hän opiskelee tilastotiedettä ja oikeustiedettä, sekä työskentelee opintojensa ohessa psykiatrisen tutkimuksen parissa.

Toinen liittohallitukseen valittu turkulainen 24-vuotias Aino Kovalainen työskentelee tanssivalmentajana ja opiskelee psykologiaa ja kiinan kieltä. Vaikuttamistaustaa hänellä on nuorisovaltuustosta ja Eurooppanuorista.

”Odotan innolla tulevaa liittohallitusvuotta ja kaikkien yhteisen liiton eteen työskentelyä. Haluan erityisesti tuoda ryhtiä liiton verkostotoimintaan ja tehdä liitosta jokaisen kokoomusnuoren näköisen”, linjaa Kovalainen.

Seinäjoella valittiin myös uusi liittojohto kokoomusnuorille seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Puheenjohtajaksi valittiin tamperelainen Ida Leino sekä varapuheenjohtajiksi Maria Miala Helsingistä ja Mikael Hedmanin Hämeenlinnasta.

Lisätietoja valinnoista: https://www.kokoomusnuoret.fi/

 

Kategoriat: Uutiset