Varsinais-Suomen Kokoomus etsii korkeakouluharjoittelijaa

Varsinais-Suomen Kokoomus on toiseksi suurin Kokoomuksen kolmestatoista piirijärjestöstä. Toimimme Varsinais-Suomen vaalipiirin alueella jokaisessa kunnassa. Nyt haemme tiimiimme aluevaalikampajoinnin ajaksi korkeakouluharjoittelijaa.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu aluevaalikampanjoinnissa avustaminen, kuten toimistotyön perustehtävät, kampanjatilaisuuksien järjestäminen ja niihin osallistuminen, sosiaalisen median sisällön suunnittelu ja toteuttaminen, tapahtumien järjestäminen, viestinnän avustavat tehtävät ja muu kokoomuslainen vaalityö.

Tehtävään valittavalta edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta, kiinnostusta yhteiskunnallisista asioista, sekä kykyä työskennellä osana tiivistä ryhmää. Hyvät vuorovaikutustaidot ja sosiaalisuus ovat ehdottoman tärkeitä, sillä työ edellyttää yhteydenpitoa ehdokkaiden kanssa ja osallistumista kokoomuksen tilaisuuksiin työntekijän roolissa. Kokoomuslainen arvomaailma sekä kokemus vaalikampanjoinnista ja/tai tapahtumakoordinoinnista katsotaan eduksi hakiessa.

Avoin hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa poliittinen sihteeri Maria Yli-Jamalle (maria.yli-jama@kokoomus.fi). Otsikkokenttään teksti ”Työhakemus, korkeakouluharjoittelija”.

Harjoittelu alkaa 15.11. tai sopimuksen mukaan, ja päättyy 23.1.2022. Harjoittelijalle maksettava korvaus on 1300 e/kk. Harjoittelijalta edellytetään sitoutumista myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Maria Yli-Jama

poliittinen sihteeri

040 120 9357

maria.yli-jama@kokoomus.fi

 

Varsinais-Suomen Kokoomus ry

Uudenmaankatu 19 A

20700 Turku

www.varsinaissuomenkokoomus.fi

 

Kategoriat: Uutiset