Maakuntahallituksen johtoon Ilkka Kanerva, kokoomuslaisia luotsaa Alvar Euro

Maakuntavaltuuston Kokoomus-ryhmä valitsi alkaneelle valtuustokaudelle ryhmäpuheenjohtajakseen turkulaisen valtiot. yo Alvar Euron, 23.

”Varsinais-Suomessa kohdataan todella suuria muutoksia seuraavan neljän vuoden aikana. Sosiaali- ja terveysasioista puhutaan varmasti enemmän kuin koskaan, mutta samalla meidän on pidettävä huolta maakunnan edunvalvonnasta sekä kasvatettava koko maakunnan elinvoimaa sujuvin liikenneyhteyksin ja houkuttelevalla kaavapolitiikalla. Tämän eteen  me Kokoomuksessa teemme töitä” kommentoi Euro valintansa jälkeen.

Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuusto valitsi kauden ensimmäisessä kokouksessaan maakuntahallituksen puheenjohtajaksi ministeri Ilkka Kanervan. Kanerva on valittu tehtävään ensimmäisen kerran vuonna 1995.

Lisätietoja:

Ryhmäpuheenjohtaja Alvar Euro

+358 50 9186674 alvar@alvareuro.fi

Varsinais-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari

juha.rantasaari@kokoomus.fi +358 40 514 0894

Kategoriat: Uutiset