Kokoomuksen virtuaalikiertue perjantaina ja lauantaina Varsinais-Suomessa 

Kokoomuksen virtuaalikiertue pysähtyy perjantain ja lauantain ajaksi Varsinais-Suomeen. Olosuhteiden pakottaman täysin virtuaalisen kiertueen mukana kiertää kokoomusjohtokansanedustajia sekä europarlamentaarikko. Kiertueeseen osallistuneilta sadoilta osanottajilta on kuluneen viikon aikana kuultu huolia liittyen koronaan, kuntavaaleihin, soteen sekä yrittäjyyteen. Virtuaalikierros lähetetään suorana kokoomuksen facebook-sivulta. 

Varsinais-Suomessa kiertue aloittaa perjantaina keskustelutilaisuudella elinvoimapolitiikasta Pöytyältä, josta se jatkaa Salon ja Liedon kautta Turkuun, jossa haastatellaan torstaina valittua pormestariehdokasta. Tarkan kiertueohjelman löytää Varsinais-Suomen Kokoomuksen facebook-sivulta.

Lauantaiaamulla lähetämme Ruskon kokoomuksen kanssa keskustelutilaisuuden kiertueeseen omalta mediastudioltamme Varsinais-Suomen Kokoomuksen toimistolta. Olemme rakentaneet digivaaleja varten salaisen aseen, mediastudion, jonka avulla kokoomuksen varsinaissuomalaiset kuntavaaliehdokkaat pystyvät tuottamaan erittäin laadukasta videomateriaalia ”, Varsinais-Suomen Kokoomuksen toiminannanjohtaja Juha Rantasaari hehkuttaa.

Kuntavaaliteemana sydän oikealla

Kokoomus lanseerasi kuntavaaliteemansa lauantaina 23. tammikuuta. Kuntavaaliohjelman teemana ovat syyt, miksi sydän on oikealla. Myöhäisen kuntavaaliohjelman julkaisun painopisteitä ovat esimerkkeinä yrittäjyys, sote, vanhustenhuolto sekä viihtyisät asuinympäristöt. Kuntavaaliohjelman julkaisu herätti hilpeää keskustelua sydämen todellisesta sijainnista ihmiskehossa.

Kuntavaaliohjelman voi lukea osoitteessa: https://www.kokoomus.fi/kokoomuksen-kuntavaaliohjelma-2021/

Kategoriat: Uutiset