Varsinais-Suomen kokoomuksen puheenjohtajaksi Ville Valkonen

Varsinais-Suomen kokoomus valitsi syyskokouksessaan turkulaisen Ville Valkosen uudeksi puheenjohtajakseen vuodelle 2020. 

Ville Valkonen (s. 1988) on turkulainen valtuutettu ja varakansanedustaja. Kevään 2019 eduskuntavaaleissa hän sai 4377 ääntä. Valkonen työskentelee energiarahoitusasiantuntijana kiinteistöjen energiatehokkuutta parantavassa yrityksessä, sekä yrittäjänä. Valkonen on kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtaja ja toiminut aiemmin muun muassa ministerin erityisavustajana.

Kokoukselle pitämässään puheessa Valkonen korosti, että kokoomuslaisille arvoille on nyky-Suomessa erityinen tilaus. Valkosen mukaan kokoomusta tarvitaan puolustamaan länsimaisia instituutioita, demokratiaa ja ihmisoikeuksia. 

Valkosen johdolla Varsinais-Suomen kokoomus käynnistää vaalityön, jolla se tavoittelee vaalivoittoa kevään 2021 kuntavaaleissa kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa.

Piirikokous valitsi varapuheenjohtajiksi vuodelle 2020 Juhani Nummentalon Salosta ja Roosa Kestin Turusta, sekä hallituksen jäseniksi Tanja Parkon Raisiosta, Teemu Levomäen Loimaalta, Anna-Leena Yli-Jaman Salosta, Raikko Kaviston, Sadri Beqirin, Katri Laaksosen, Sini Häkkisen ja Iina Antinluoman Turusta. 

Piirikokous järjestettiin keskiviikkona 4.12.2019 Raisiossa.

Kategoriat: Uutiset