Saara-Sofia Sirénistä Kokoomusnaisten puheenjohtaja

Kansanedustaja Saara-Sofia Sirén valittiin lauantaina 9.11. Kokoomuksen naisten liiton puheenjohtajaksi syyskokouksessa Tampereella.  Varsinais-Suomen Kokoomus onnittelee Kokoomusnaisten tuoretta puheenjohtajaa ja toivottaa parasta menestystä tehtävään!

– Lähden motivoituneena luotsaamaan Kokoomusnaisia kohti seuraavaa sataa vuotta. Odotan innolla pääseväni tekemään yhdessä töitä Kokoomuksen ja Suomen hyväksi. Uskon, että tämä keskeinen valtakunnallinen paikka puolueessamme voi hyödyttää laajasti myös varsinaissuomalaisia, Sirén sanoo.

Sirén on toiminut kuluneen vuoden Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajana. Torstaina julkaistussa uutiskirjeessään hän kertoi, ettei hae jatkokaudelle:

– Uuden tehtävän myötä olen pohtinut jatkomahdollisuuksiani Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajana. Harkinnan päätteeksi tulin siihen tulokseen, että minun olisi nyt voitava keskittyä Kokoomusnaisten johtamiseen. Siksi en ole käytettävissä piirin puheenjohtajaksi enää ensi vuonna. Kannustankin pohtimaan tulevaa puheenjohtajaa avoimin mielin. Keskeiset henkilövalinnat ovat aina tärkeitä mahdollisuuksia yhteiseen keskusteluun.

Kategoriat: Uutiset