Varsinais-Suomen Kokoomuksen videohaaste

Varsinais-Suomen Kokoomus haastaa kaikki varsinaissuomalaiset kokoomusyhdistykset videohaasteeseen!

Videokilpailun voittanut yhdistys palkitaan 300 euron avustuksella sosiaalisen median markkinointiin, sisältäen tarvittaessa opastuksen.

Videoiden sisältö, pituus ja toteutus ovat vapaamuotoisia. Ne voivat esimerkiksi liittyä yhdistyksenne toimintaan tai kotikuntaanne, yhdistyksenne järjestämään tapahtumaan, johonkin yhteiskunnalliseen teemaan tai olla vaikkapa videotervehdyksiä.

Voittajasta päättää piirihallituksen asettama työryhmä lokakuun aikana. Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että yhdistys julkaisee tekemänsä videon omalla sosiaalisen median alustallaan, esimerkiksi yhdistyksen Facebook-sivulla. Lisäksi videon linkki tulee toimittaa osoitteeseen krista.lahtinen@kokoomus.fi. Kilpailuaikaa on syyskuun loppuun saakka!

Kategoriat: Uutiset