Henkilöstömuutoksia piiritoimistolla

15.8.2017
Piiritoimistolla on tapahtunut kesän aikana henkilöstömuutoksia. Varsinais-Suomen Kokoomuksen poliittisena sihteerinä toiminut Janina Myllynen ja Kokoomusnuorten aluekoordinaattori Heidi Huldén siirtyvät viimeistelemään opintojaan. Uutena poliittisena sihteerinä aloittaa VTK Ville Virtanen ja aluekoordinaattorina VTK Keimo Hakanpää.

Virtanen toimi kuntavaalien aikaan piiritoimistolla korkeakouluharjoittelijana, joten talo on hänelle jo tuttu. Muuta työkokemusta häneltä löytyy mm. vaikuttajaviestinnän ja EU-asioiden parista. Virtasen työtehtäviin kuuluu piirin viestintä ja tiedotus sekä Kokoomuksen Turun aluejärjestön ja valtuustoryhmän valmistelijana ja sihteerinä toimiminen. Virtanen aloitti tehtävässä 14.8.

”Innostuin työskentelystä piiritoimistolla toimiessani keväällä täällä harjoittelijana. Meillä oli hyvä tekemisen meininki ja sillä linjalla aion myös jatkaa”, Virtanen sanoo.

Hakanpään tehtäviin kuuluu Kokoomusnuorten järjestötoiminnan kehittäminen, viestintä ja hallinto Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Hän opiskelee valtio-oppia Turun yliopistossa ja hänellä on aiempaa työkokemusta mm. Suomen Varsovan-suurlähetystöstä. Hakanpää aloittaa tehtävässään 1.9.

Lisätietoja:

Juha Rantasaari
juha.rantasaari@kokoomus.fi
040 5140894

Ville Virtanen
ville.virtanen@kokoomus.fi
050 4003492

Keimo Hakanpää
040 0696158

Kategoriat: Uutiset

Vastaa