Varsinais-Suomen Kokoomus hakee poliittista sihteeriä

15.5.2017
Poliittinen sihteeri vastaa Varsinais-Suomen Kokoomuksen viestinnästä ja tiedottamisesta. Sihteeri toimii lisäksi Kokoomuksen Turun aluejärjestön ja valtuustoryhmän valmistelijana ja sihteerinä.

Haemme tiimiimme tehokasta, näkemyksellistä, sekä yhteiskunnallisesta päätöksenteosta kiinnostunutta ja kokemusta kartuttanutta henkilöä, joka haluaa päästä osaksi dynaamista politiikan keskiössä toimivaa organisaatiota.

Tehtävään valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, ymmärrystä kuntatason päätöksenteosta, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, sekä sosiaalisen median, verkkoviestinnän ja suomalaisen mediakentän tuntemusta. Maakunta- ja presidentinvaalien lähestyessä poliittisen sihteerin tehtävänkuvaan kuuluu myös vaalityö koko Varsinais-Suomessa, joten arvostamme kertynyttä kokemusta kampanjoinnista ja vaaleista. Tehtävään sopivan koulutustaustan ja kokemuksen järjestötyöstä laskemme eduksi tehtävään hakiessa.

Poliittisen sihteerin tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa 14.8.2017, ja jatkuu vuoden 2018 tammikuun loppuun. Tehtävään valittavalta edellytetään ajoittain työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyydämme toimittamaan ansioluettelon sekä avoimen hakemuksen palkkatoiveineen ja suosituksineen 31.5.2017 mennessä toiminnanjohtaja Juha Rantasaarelle (juha.rantasaari@kokoomus.fi). Rantasaari vastaa myös puhelimitse tiedusteluihin työpaikkaan liittyen (p. 040 5140894).

Varsinais-Suomen Kokoomus on toiseksi suurin Kokoomuksen kolmestatoista piirijärjestöstä. Piirijärjestö toimii Varsinais-Suomen vaalipiirin alueella jokaisessa kunnassa.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa