Varsinais-Suomen Kokoomuksen piiritoimisto suljetaan viikoksi: ”Palaamme heti vaalien jälkeen”

1.4.2017

Varsinais-Suomen Kokoomuksen kevättä on leimannut kiire kuntavaalien tiimoilta. Kertyneiden lomapäivien ja sopivan lentodiilin johdosta piiritoimisto suljetaan ensi viikon ajaksi, kun virkailijat lähtevät viikon rantalomalle.

”Espanjan Aurinkorannikolle lähdetään, kun saatiin suorat lennot Turusta. Ohjelmassa on lähinnä rannalla köllöttelyä, ja lisäksi käymme tutustumassa paikallisen Aurinkorannikon Kokoomuksen toimintaan”, huikkaa toiminnanjohtaja Juha Rantasaari, joka tavoitettiin puhelimitse kommentoimaan asiaa.

Järjestösihteeri Tuija Leinonen iloitsee loman onnistuneesta ajoituksesta: ”Palaamme Turkuun parahiksi vaalitulokset katsomaan. Nyt on kerrankin juuri oikea sauma lähteä, kun koko maakunta on vaalien alla kokoomus-toimintaa pullollaan. Ei siinä rytäkässä edes huomata ettei me olla paikalla”, hän aprikoi.

Poliittinen sihteeri Janina Myllynen sekä Kokoomusnuorten aluekoordinaattori Heidi Huldén kertovat odottavansa matkalta erityisesti all inclusive -palvelukokonaisuutta hotellin allasravintolassa: ”On kuulemma hyvät drinksut”, toimistolta kommentoidaan.

Toimisto on auki seuraavan kerran maanantaina 10.4. Mahdollisten juoksevien asioiden hoidossa piiritoimisto neuvoo olemaan loman ajan yhteydessä tasavallan presidenttiin: ”Niinistö on oiva varsinaissuomalainen Kokoomus-toimija. Ja siellä vastataan aina puhelimeen.”

Kategoriat: Uutiset

Vastaa