Kokoomuksen maakuntavaltuutetut olivat koolla Salossa

Kokoomuksen varsinaissuomalaiset maakuntavaltuutetut olivat perjantai-iltana 25. syykuuta koolla Salossa Wiurilan kartanossa.

Tapaamisessa keskusteltiin erityisesti Kokoomuksen maakunnallisen politiikan terävöittämisestä ja keväällä 2017 käytävistä kuntavaaleista sekä kokouskaupunki Salon kehittämisestä.

– Tarvitsemme Saloon lisää työpaikkoja, mutta meidän on myös tunnustettava että osa Nokialta ja Microsoftilta työttömäksi jääneistä työllistyy muualle. Meidän on silloin myös pidettävä huolta siitä, että Salo säilyy houkuttelevana paikkana elää ja asua, Salon kaupungin ohjelmapäällikkö Anita Sillanterä korosti.

Tilaisuuden avannut maakuntahallituksen jäsen Juhani Nummentalo korosti tilanteen maakunnissa olevan haastava muun muassa siksi, että sote-valmistelu on vielä käynnissä ja tulevaisuus sote-alueiden määrän ja rakenteiden ja päätöksenteon osalta on edelleen täysin auki.

Kokoomuksen maakuntavaltuustoryhmän puheenjohtaja Juha Vanhanen painotti tulevien kuntavaalien merkitystä. Hän muistutti kokoomuksen olevan maakunnan suurin puolue, mikä on tavoitteena myös reilun vuoden päästä häämöttävissä kuntavaaleissa. Tämä edellyttää täyttä yhteensä 800 ehdokkaan listaa kuntavaaleissa 2017.

Varsinais-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari painotti, että järjestökoneistoa on rasvattava kohti kuntavaaleja ja muun muassa löydettävä uusia tapoja tehdä poliittista järjestötyötä.

Kokoomuksen maakuntavaltuutettujen on jatkossa määrä kokoontua säännöllisesti maakunnan eri alueilla.

Lue myös: Ilkka Kanerva: Kokoomus terävöittää sanomaansa Varsinais-Suomessa

Kategoriat: Uutiset

Vastaa