Saara-Sofia Sirén (kuva: eduskunta)

Saara-Sofia Sirén raportoimaan Itämeren rehevöitymisestä

”On kunnia päästä työskentelemään aiheen tiimoilta.”

Itämeren parlamentaarikkokonferenssi BSPC on nimennyt varsinaissuomalaisen kokoomuksen kansanedustaja Saara-Sofia Sirénin raportoijaksi Itämeren rehevöitymistä koskien.

Kaikkien Itämeren alueiden maiden parlamentaarikoista koostuva konferenssi on parhaillaan koolla Rostockissa Saksassa. BSPC:n Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtaja Saara-Sofia Sirén toimii konferenssissa Suomen delegaation vetäjänä ja kokousedustajana.

– Olen pitänyt Itämeripolitiikkaa vahvasti esillä, joten on kunnia päästä työskentelemään aiheen tiimoilta myös kansainvälisellä mandaatilla. Meremme pelastaminen edellyttää nimenomaan kansainvälistä yhteistyötä ja BSPC:n vahvuus on juuri siinä, että kaikkien Itämeren alueen maiden poliitikot ovat mukana saman pöydän ympärillä, Sirén kommentoi.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa