Ilkka Kanerva.

Kanerva jatkaa varsinaissuomalaisten kansanedustajien ryhmän johdossa

Ilkka Kanerva jatkaa varsinaissuomalaisten kansanedustajien 17-henkisen yhteisryhmän puheenjohtajana eduskunnassa.

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja ja Varsinais-Suomen maakuntahallituksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva valittiin tiistaina aamulla pidetyssä yhteisryhmän kokouksessa jatkamaan tehtävässä. Myös viime vaalikaudella puheenjohtajana toiminut Kanerva kiittää edustajatovereita luottamuksesta.

– On erittäin tärkeää, että varsinaissuomalaiset kansanedustajat tekevät eduskunnassa yhteistyötä yli puoluerajojen. Maakunnan edunvalvonta vaatii yhteisiä ponnistuksia, Kanerva sanoo.

Yhteisryhmä kokoontuu eduskunnassa noin kerran kuussa. Yhteisryhmän työtä koordinoivan Varsinais-Suomen liiton mukaan ryhmä myös vierailee Varsinais-Suomen maakunnan eri alueilla, tutustuu vireillä oleviin hankkeisiin ja kuuntelee eri etujärjestöjen varsinaissuomalaisia mielipiteitä.

Kokoomus säilytti 19. huhtikuuta käydyissä eduskuntavaaleissa asemansa Varsinais-Suomen suurimpana puolueena.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa